sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Torstain treenit

Torstaina oli jälleen treenien vuoro :) Mukana treenaamassa oli siis minä&Peppi sekä Jasmin ja hänen koiransa Unna&Dean. Treeneissä tarkoituksena oli mennä vain pientä pätkää, sillä oli TODELLA kuuma ilma, mutta suunnitelma karkasi hieman käsistä... Eli siis suomeksi emme malttaneet ottaa vain paria hyppyä, joten otimme ( ei kylläkään (onneksi) kovinkaan pitkää ) rataa.

Alussa otimme hyppypyöritystä ja putkea, joissa treenattiin perus kiemuraa, takaa kiertoa sekä työntöä. Ratapätkä meni meidän osaltamme kohtuullisesti, pikku ohjaussössötyksiä tuli siellä täällä, mutta muuten olen melko tyytyväinen menoomme :) Tässä rata vielä nähtäväksi:



Ennen seuraavaa ratapätkää käytimme koirat läheisellä uittopaikalla lenkillä ja juomassa, jotta ne eivät kuolisi nestehukkaan. Tauoilla pidimme myös koirien päällä ihanan kaverini Alisan väsäämiä viilennystakkeja, jotka todella ovat tarpeen!  Tässä kuva Pepistä "viilari" päällä :D





Seuraavaksi menimme hieman pidempää rataa, joka oli muutan à la Jasmin :D Rata oli oikein kiva, ja sujui meiltä kiitettävästi... Tosin alku meni päin puuta... Mutta ei siitä sen enempää! ;D
Tässä veilä tämäkin rata omin silmin nähtäväksi ;)



Lopuksi otimme pikaisesti putki-kepit erottelua, joka sujui meiltä moitteettomasti väsyneestä koirasta huolimatta.
Treenien jälkeen kävelimme rantakylästä kotiin. Loppuilta vietettiinkin unten mailla -tai ainakin Pepposen osuudelta- ;)

6 kommenttia:

  1. Minusta nuo oli kyllä aika pienet treenit :-)

    VastaaPoista
  2. No joo, tavallaan, mut siis mun oli tarkoitus ottaa vielä pienempää pätkää pepin kaa, koska se väsyy niin nopeesti, mut en malta ku sä meet nii tulee aina hirvee hinku uuestaa radalle ;D

    VastaaPoista
  3. Älkääs nyt tappako niitä shetlanninponejanne! No mutta ei se ei ollut pointti vaan LIINA KATO NOITA VIKOJA KEPPEJÄ! Siis hyvät kepit, mutta kato mitä käy vauhdille kun sie lähet painamaan suoraan ja jätät sen sinne! Juokse tyttö juokse! ;)

    VastaaPoista
  4. Ps. pöllin ton kuvan sivuilleni, kiitos! :))

    VastaaPoista
  5. Hahhah Alisa :D
    1. ei tapeta hurttia ;)
    2. ai siis vauhti kiihtyy? :D
    3. juoksenjuoksen :D
    4. jooo, eipä se haittaa :D
    siinä sulle vähän vastauksia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katoppa ite, mitä käy! (joo) :D Pointtihan siis oli, että vauhtia piisaa, kun vaan juokset ja vedätät radalla muutenkin reilusti!

      Poista