tiistai 31. heinäkuuta 2012

Jälleen treenailua :)

Perjantaina 27.7 päätimme Ellun&Lennin kanssa mennä treenaamaan, ja koska porukkamme eivät olleet kotona, päädyimme bussiin. Pysäkillä bussia odotellessamme Jasmin soitti minulle ja kysyi, menisimmekö treenaamaan, ja sehän tuli minulle aivan yllätyksenä, sillä luulin hänen olevan töissä! :D
Noh... sanoin Jassulle, että ollaan Ellun kaa just menossa, et jos vielä kerkeet, nii mukaa vaa ;) Aluksi hän päätti olla tulematta, mutta soitti hetken päästä tulevansa kuitenkin mukaan. -Mitä enemmän porukkaa, sitä parempi! ;)

Treenasimme kolme pientä ratapätkää, joista ensimmäinen oli vain hyppypyöritystä ja keppejä.
Tässä tämä videolla:


Enimmäisen radan jälkeen käytimme koirat uittopaikalla viilentymässä (Tai siis suomeksi heitin pepin järveen :D), jassu uitti Deania (Unnan pomppiessa rannalla) ja Lenni meni veteen mielellään :)

Sitten vaihdoimme ratapätkään, jossa oli vain pari hyppyä ja putki. Treeni meni meillä oikein hyvin, mtiä nyt ekalla kerralla jätin Pepin selän taakse.
Tässä toinen pätkä:


Ennen viimeistä rataa käytimme koirat jälleen uittopaikalla, oli nimittäin hirweeen kuuma!
Seuraavassa radassa treenasimme okseria sekä (ei linjassa olevia) hyppyjä.
Tämäkin rata sujui meiltä moitteettomasti ensmimmäisten söhläyksien jälkeen :)
Tässä vielä viimeinen rata:


Tulimme siis kentälle klo 12, ja lähdimme kävelemään rantakylästä kotiin 4 maissa, eli ei taaskaan ihan lyhyt päivä ollut!  Hyvä puoli kuumassa kelissä oli, että sai hyvin rusketusta (tai palanutta ihoa...) :D

Kiitos jälleen treeniseurasta Jassu, Ellu ja koiruudet! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti