sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Puuhastelua

Aamulla Pepin koirakaveri Lenni (walesinspringelspanieli) ja Lennin omistaja Ellu kävivät pihallamme leikkimässä. Lenkkikin tuli heidän kanssaan tehtyä. 
Pienen lepotauon jälkeen ajattelimme Jasminin ja hänen kahden shelttinsä Unnan ja Deanin kanssa lähteä treenaamaan.
Noh... Suunnitelmat eivät sujunetkaan ihan niinkuin piti... Tai siis tarkoitus oli, että menisimme seuramme kentälle rantakylään bussilla, sillä vanhempani eivät olleet kotona meitä kuskaamassa. Sovimme näkevämme kaupungissa 14.45, jolloin bussi Jasminin mukaan lähtisi, mutta... Kun linja-autoa ei alkanut kuulua, katsoimme uudelleen bussi aikatauluja ja  huomasimme että meidän bussimme lähtikin vasta 15.45! No, sitten käppäilimme meille, ja kävimme läpi kaikki mahdolliset auton omistajat, joista päädyimme kaveriini Idaan. Loppujenlopuksi Ida vei meidät kentälle (suuri kiitos siitä!) ja vihdoin pääsimme treenaamaan. :) 
Menimme pieniä ratapätkiä, joissa jujuna oli treenata saksalaista, niistoa ja putkien piilokulmia. Keppien avokulmaakin tuli treenattua. Aluksi ei treenaamisesta meinannut tulla mitään, sillä Peppi vain loksutti leukojaan, eikä kuunnellut yhtään. Kun tilanne hieman rauhoittui, alkoi ratakin jo sujua, ja lopuksi mentiin jo oikein kaunista rataa :)
Treenattuamme MELKEIN 3 TUNTIA lähdimme kävelemään kotia kohti.

Ja kyllä muuten kotona uni maistui! ;)

2 kommenttia:

  1. Mut hei ottaa huomioon, että käytiin kävelemässä siinä välissä ja sitten vaihdettiin rataa kokonaan ;-) Niin ei siitä kerry kolmea tuntia treenaamista ;-)

    VastaaPoista
  2. no joo, totta :D mutta siis 3 tuntia oltiin treenaamassa, tai siis tehtiin jotain treeniin liittyvää ;)

    VastaaPoista