sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Heipsan!

Tässä blogissa kerron 2-vuotiaan shelttineidon vauhdikkaasta elämästä. Jos mieleen tulee jotain kommentoitavaa, niin kertokaa ihmeessä, vastaan niihin parhaani mukaan. Toivottavasti tykkäätte!

Eli siis Peppi ( viralliselta nimeltään: Crimson Light's Collar Desing ) on tammikuussa kaksi vuotta täyttänyt tyttösheltti. Peppi on oikein reipas, kaikkea suuhun mahtuvaa syövä, ihmisrakas puuhastelija, joka tykkää kaikenlaisesta toiminnasta, mitä sen kanssa nyt keksiikään tehdä. :) Hän on myös erittäin sosiaalinen muita koiria kohtaan, vaikka aina koirien ohimennessä Pepin käytös ei siltä tuntuisikaan :D 
Peppi on jokseenkin arka vieraita ihmisiä kohtaan, mutta pienen arastelun jälkeen ollaan jo kaikkien kavereita.

Peppi aloitti agilityn keväällä 2011. Kävimme alkeiskurssin kesän aikana ja syksyllä siirryimme jatkokurssille. Tällä hetkellä ryhmät ovat kesätauolla, joten ohjattuja treenejä ei ole.
Käymme siis vapaasti treenaamassa, silloin kun huvittaa :D

Kisaura korkattiin käyntiin kuopiossa 31.3.2012. Siitä sitten pikimmiten nousimme 2. luokkaan, jossa tälläkin hetkellä kilpailemme. Tai siis enään puuttuu yksi LUVA että olemmekin jo 3. luokassa... hui :D

Tulevaisuuden tavotteita on mm tokon aloittaminen, ja näyttelyissä H (hyvän) saaminen, jota vaaditaan ehkä joskus toteutuvaan unelmaan: agilityvalion titteliin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti