tiistai 2. lokakuuta 2012

Fast weekend

Tosiaan, viikonloppu sujui todella nopeasti koiramaisissa merkeissä huippu seurassa!
Ensinnäkin ihana rakas Kouvolan vahvistus, personaltreinerimme Alisa tuli kasaamaan hajoavat ajatuksemme sekä tsemppaamaan minua ja Jassua MAH:in kisoissa.
Oli taas niin ihanan rauhoittavaa viettää aikaa omanlaistensa kanssa, eikä vain yrittää olla mukana muitten "ei niin omanlaisissa" jutuissa... On se kumma, miten elämän pienet ilot piristävät niin mielettömän paljon ja antavat uutta energiaa uusien haasteiden kohtaamiseen.


Mutta joo, asiasta kukkaruukkuun... Olin lauantaina 29.9.12 Lähenmäen kentällä MAH:in kisoissa. Kentälle saapui kanssani mää-jengin ydinporukka eli siis Heli, Jasmin, Anna ja Alisa ♥ Lisäksi kisaamassa oli paljon tuttuja, joita oli kiva moikkalla ja hieman jututtaa :)


Ensimmäiseksi oli Tuija Kokkosen tuomaroima agirata, jossa oli muutava pähkinää purtavaksi... Tosin paljoa rataa ei kerennyt tutustumisen jälkeen pohtimaan, sillä lähdin kaikilla radoilla ensimmäisenä....
Mutta siis rata itsessään meni hyvin, hieman kaarteet venyivät suunniteltua pidemmiksi sekä ohjaus vähän tökki, mutta nollarata kaikesta huolimatta tuli. Sijoitusta ei kuitenkaan tullut, sillä kisaajia luokassamme oli todella paljon, joista moni koirakko oli erittäin taitava... Eli siis aikamme ei riittänyt kuin 8. sijalle.
Mutta siis tässä enismmäinen rata nähtäväksi:




Toinen rata oli myöskin Tuija kokkosen tuomroima agirata, joka meni hieman blörinäksi... Tai siis alkurata sujui todella hyvin (ja vauhdikkaasti! ;D) , mutta oman ohjaukseni myöhästymisen myötä Peppi hyppäsi hypyn väärältä puolelta, josta seurasi tietenkin hylky. Noh, yritin jatkaa rataa, mutta keppien aloitusvirhe meni jo yli äyräiden, joten ajattelin parhaaksi jättää radan siihen paikkaan.
Tässä mokailuni näytillä:




Kolmannelle radalle vaihtuikin tuomariksi Jari Tienhaara, joka väsäsi meille kunnon juoksuhyppiksen. Radalla tosiaan oli 3 SUORAA PUTKEA ja yksi mutkaputki... kääk! Lisäksi alussa oli jo toisella hypyllä takaakierto, josta oli suoraan vienti putkelle... Vaikea päätös oli niiston ja sylkkärin välillä, josta loppujenlopuksi päädyin (ei ikinä harjoiteltuun) sylkkäriin, JOKA TOIMI! jes! :D Loppukin rata sujui mainiosti lukuunottamatta kohtaa, jossa Peppi jäi selkäni taakse, josta tulikin 5 virhepistettä. Sijoitusta tältä radalta en tiedä, mutta nopeita me ainakin olimme! :)
Tässä vielä viimeinen rata (kaikki radat kuvasi Alisa K):




Ja tässä vielä muutama Annan räpsäisemä kuva kisoista:


"VÖYH!"










RrrrrrrRrrrrrengas!


Se sylkkäri todellakin toimi! :)


Kisojen loputtua käppäilin kotiin, vaihdoin vaatteet ja lähdin Annalle syömään tortilloja ja Annan väsäämää herkullista mutakakkua :) Mukana oli myös Alisa, joka yöpyi Annalla, sekä Jasmin ja Dean. Lisäksi illan aikana juttelimme kaikenlaista, kuvasimme koiria ja kunhan hilluimme Annalla kuunnellen radiosta NRJ:tä bassot jyskyen :D


Oli taas vaihteeksi super kiva ilta, josta saan kiittää ainoastaan ihania mää-jengiläisiä! ♥

2 kommenttia:

  1. Oli mukava lauantai - ei paljoa paremmaksi voisi pistää :) Videot on vähän sikinsokin, mutta eivätköhän ihmiset sen huomaa (eka ja toka video + teksti väärin päin)... Muistin äsken teidän videoita katsellessa sen mielettömän flown, joka ihan oikeasta agilitysta tulee - siitä kun voi vaan juosta, antaa kropan liikkua ja mielen irtautua - ikävä on sitä!

    VastaaPoista
  2. ^^ Samaa olin kommentoimassa videot hiukan sikinsokin ;-)

    VastaaPoista