keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Rakaspienihurjapääni 3 vuotta! ♥

Eli tosiaan eilen 22.1.13 oli Pepposen synttärit. On se hurjaa, että jo kolme vuotta tuo ihana shetlantilainen on meillä asustanut ja meidän sydämiä lämmittänyt!♥

Peppi on kasvanut todella kauniiksi sheltti-neidoksi niiden pentuvuosien jälkeen, jolloin se näytti aivan rotalta; Kaikki muut Pöppösen ikäiset olivat jo paksulla pörrö turkilla, kun neiti vasta alkoi karvojaan kasvattamaan.
Iän myötä Pepin tottelevaisuus on kehittynyt suuresti ja jos rehellisiä ollaan, niin tuntuu, että vauhtia on nykyään tuplasti enemmän, kuin mitä sitä pentuna oli... Ja lisää tulee koko ajan :)


Alla muutama kuva, jossa Peppi on about 8 viikkoa (:





Olen lonkkaistuja!

Pepposen synttäreitä vietimme kotona kauniissa pakkassäässä auringon paisteen keskellä. Koulusta tultuani menin pihalle Pepin kanssa tavoitteena saada muutama julkaisukelpoinen 3-vuotis kuva. Alla muutama yritys:







Illalla oli Pepposen herkkuhetki, eli siis synttärikakun vuoro! Tein sille hianon kakun caesar-ruokapukin, raejuuston, kinkun ja nappuloiden avulla, ja kyllä maistui! Alla todiste siitä ;)





Namnam!


Myöhemmin illalla tapasin tytöt mää-jengin kokouksen, sekä treenien merkein. Treenit tosin jäivät lyhyeen, sillä halli oli täynnä tokolaisia... Mutta me emme siitä möksähtäneet, vaan Heli ajelutti meidät uudella autollaan Mikaelin koirapuistoon, jossa sitten vietimme muutaman tunnin (lenkki mukaanlukien!)
Alla muutama mahtava salamavaloalienkuva koirapuistosta:


Anna ja lasersilmä Enni usvan keskellä! :D

Unzi ja Deanis hurjastelemassa



Unna oli ihan alien :D

Menoa ja meininkiä riitti!
'
Onnea siis hirmuisesti Peppi ja sisarukset! ♥

P.s.  Käytiin Ellun ja Lennin kanssa treenaamassa tässä vähän aikaa sitten, joten alla vielä muutama treenivideo ja ulkoilukuvanen ;)




Hankitreeniä!


Peppi ja Lenni (:




5 kommenttia:

  1. Tyylikkään näköistä alienpoppoota ei voi muuta sanoa! :D

    Ps. Unna on aina ihan alien ;)

    VastaaPoista
  2. Ps2. Bloginimi ehdotus: "Hurjapäät", "Kolme pientä hurjapäätä" tai "pienet hurjapäät" ja sitten kuvaukseksi joku tarkempi hieno sepustus - hurjapäitä työ nääs olette ;)

    VastaaPoista
  3. Mitä Unnako alien ? :-( nyyyh! Ei suinkaaan!

    VastaaPoista
  4. Eikös olekin Alisa? ;D ja aikas kiva nimiehotus, pidetään mielessä! (: ja Jassu; kaikki meistä on vähä alieneita ;) ♥

    VastaaPoista
  5. Pidä Liina mielessä, miusta kuvastaisi teitä hyvin ;) Jassu se oli kohteliaisuus <3

    VastaaPoista