maanantai 13. elokuuta 2012

Hiljaiseloa...

Huoh... Ei ole taas hetkeen tullut kirjoitettua yhtikäs mittään, ei vain ole ollut energiaa... Tai toinen selitys voisi olla, että olemme eläneet loman viimeisiä päiviä tekemällä kaikkea mahdollisismman järkevää... Eli ei mitään.


No okei... Myönnän, ollaan me jotain tehty.
Maanantaina 6.8 minä&Pepponen, Jassu&dogit sekä Heli&hurtat kävimme treenaamassa.
Tarkoitus oli mennä kuudelta, mutta treenit venähtivätkin vasta 7, joka oli toisaalta hyvä, sillä saimme treenata aivan rauhassa, ilman minkäänlaista häiriötä.
Ensimmäisenä otimme pientä pyöritystä puomi mukaanlukien. Siinä harjoiteltiin jaakotusta,  venyvää valssia ja ylipäätään eri ohjausvaihtoehtoja. Rata sujui Pepin kannalta kohtalaisen hyvin, toisin kuin ohjaaja hoiperteli ja pysähteli miten sattui... Lopuksi kuitenkin (kiitos Helin huippu vinkkien) rata sujui meiltä oikein nätisti. (:


Ensimmäisen treenin jälkeen Heli kysyi meiltä haluammeko mennä seuraavaksi vaikeaa kiemuraa, vai ei niin vaikeaa kiemuraa, ja minä tyhmänä erehdyin sanomaan: vaikeaa kiemuraa... Ja vaikeaahan se oli!
Aluksi en osannut ollenkaan ohjata rataa tai siis en saanut mitään ohjauskuviota tuntumaan sopivalta vaikeassa kohdassa... Kun minä ja Peppi sitten lopulta päästiin kuvioitani kokeilemaan, hajosi rata täysin käsiin! Noh... Sitten Heli neuvoi ajattelemaan, että piirrän radalla viivaa, jota pitkin koira kulkee (koska ohjaukseni on katkeilevaa ja käteni levottomat...), ja niin minä kokeilin... ja PIM!!! Se oli taikasana kauniiseen rataan!  Heti, siitä hetkestä lähtien radat sujuivat hirveän paljon paremmin, vaikka pikku virheitä välillä tulikin.:)  Lopulta saimmekin t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n radan, josta olen erittäin tyytyväinen! :))

Tässä kyseinen rata näin omin kätösin piirrettynä (eli rata on todellakin "sinnepäin" :D )




Viikonloppuna Peppi sai yllätysvieraita, nimittäin kävimme hakemassa Jasminin kaksi vilperiä Unnan ja Deanin meille yöksi hoitoon (: Lauantai-ilta menikin siis reippaissa merkeissä 3 sheltin kanssa lenkkeilessä, sekä niiden puuhia vahtiessa :D
Tässä kuvanen tricki kolmosista:


Sunnuntaina Jasmin tuli hakemaan hurttamuksensa kotiin. Heti heidän lähdettyä Lenni tuli pihallemme leikkimään Pepin kanssa.  Lennin lähdettyä Peppi sai huilia illan ja odottaa seuraavan päivän suunnitelmia.

Tänään (maanantaina) kello pirisi jo kello 6, nimittäin Heli toi 7 Wiljamin ja Lilin hoitoon päiväksi. Ja hyvin on päivä ainakin tähän asti sujunut!

Tässä pari kuvaa Helin ja mun koiruuksista:

WÄäÄäÄäÄ


Värisuora (:  (merle wiljam, tricki Peppi ja soopeli Lili)


Yritäppä tosta eottaa missä on pää ja missä häntä :D
Sinisilmä Wiljam♥
Lilitys♥
Tosiaan, Helin hurtat ovat meillä tällä viikolla paljonkin hoidossa, sillä Helillä on muuta menoa, eli siis on vauhdikas viikko tulossa :)
 Niiiin, ja huomenna on shelttitapaaminen, eli siis sitä odotellessa!! ;D




4 kommenttia:

  1. Oho, olet saanut lauman pysymään paikallaan :-D Varsinkin tuon tulevan minikiitäjän! ;-)

    VastaaPoista
  2. http://pepponen.blogspot.fi/2012/08/angriboordseja.html tunnustus! :)

    VastaaPoista
  3. Joo, niimpä tein Jassu ;D ja siis olihan siinä hieman haastetta, mutta alku sähläyksen loputtua ja herkkua suuhun työntämällä onnistui kuvan napsaisu oikein hyvin ;)

    VastaaPoista